Ajándék

Kedves leendő vendégeink!

Továbbra is él a lehetőség, hogy szeretteiteket egy nem mindennapi romantikus ajándékkal lepjétek meg, egy fantasztikus pihenést és páratlan élményt nyújtó kikapcsolódással születésnapok, névnapok, évfordulók, Valentin-nap, Karácsony alkalmából, vagy nászajándékként is tökéletes választás. Mindezt igazi ünnepi hangulathoz méltó igényes formában. 

nászajándék

Miért ezt válaszd?

Mert…

-Ki ne szeretné a romantikát?! Ezért ez egy igazán személyes, romantikus és nívós ajándék.

-Előlegként tudod OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával is rendezni, mindhárom zsebből!

-Ha együtt utaztok elég csak a felét kifizetni most.

-Kiemelt időszakokra is felhasználható (értékegyeztetéssel).

-Nem kell előre tudnod, hogy mikorra kapsz szabadságot.

– Az egész évben fűthető medencéből vagy akár a beltéri szabadon álló kádból nézheted a páratlan és ámulatbaejtő panorámát, amit a Pilis hegyei, illetve a Dunakanyar látványa nyújt.

– Az óriási teraszról V.I.P helyről nézheted végig a csodálatos naplementéket

– Kiváló helyszine egy eljegyzés, egy házassági évforduló megünneplésének vagy akár egy nászútnak.

Készítése

Az ajándékokat németországi nyomdában gyártották, amelyeket egyedi, kézzel készített,  díszes merített papír borítékba helyezünk és logózott viaszos pecséttel zárunk le. 

Fizetési és postázási feltételek

Az ajándékot az értékének beérkezése után tudjuk postára adni. A 2021-től megvásárolt ajándékkártyák lejárati ideje a vásárlástól számított 1 év, de ebben rugalmasak tudunk lenni. Az ajándékkártyák a szabad helyek függvényében bármikor felhasználhatóak. A már lefoglalt időpontot az érkezés előtti kettő hét-ig tudjuk módosítani (átfoglalni). Fel nem használás esetén a kártya értéke nem visszatérítendő, azonban szabadon átruházható, és a kiemelt időszakokra is beváltható értékegyeztetéssel. A kártya a vele megvásárolt éjszakák árán felül 4990 Ft-ba kerül (előállítási és GLS futár költség).

 

Az ajándékkártyákat SZÉP kártyákkal (OTP, K&H, MKB, mindhárom zsebből) is fizethetik. Megtalálnak minket a szolgáltatók között.  További részletek az első válaszlevélben.

SZÉP kártyák