Romantikus vacsora

Romantikus vacsora a teraszon a gyönyörű

naplementében

Ez a szolgáltatásunk 2023. augusztus 31.-ig újra elérhető!

Tegyétek még felejthetetlenebbé a nálunk töltött napokat egy romantikus vacsorával! A szerelmet folyamatosan ünnepelni kell és ennek nem is lehet jobb módja, mint hogy a romantikus pihenéseteket egy exkluzív vacsorával koronázzátok meg. Képzeljétek el, ahogyan a Dunakanyar felett, a lemenő nap fényeiben, csak Ti vagytok, felszolgált vacsorával, pezsgővel…filmbe illő igaz? Az élményt hangulatzene vagy akár élő hegedű kíséret teszi még egyedibbé.
Romantikus vacsora
Ha meglepnéd párodat egy ilyen rendkívüli élménnyel, nem érdemes kihagynod ezt az EXTRA szolgáltatásunkat! Ehhez nem kell mást tennetek, mint a szolgáltatás megrendelése után kiválasztani partneréttermünk étlapjáról az ételeket, ráadásul megkönnyítjük a választást, hiszen, Romantic Rose néven külön fogásokat is találtok. Kiválaszthatjátok, hogy melyik estén szeretnétek a különleges élményt, megérkezésetek után már mindenről mi gondoskodunk, nektek csak várni kell ezt a VIP alkalmat!
Romantikus vacsora
A szolgáltatás ára 24.990 ft, amely tartalmazza az ételrendelés lebonyolítását, a romantikus, meghitt vacsora előkészítését és a teljes körű, felszolgálást. A rendelt ételek ára és az egyéb fogyasztás külön fizetendő. A vacsora alatt az eseményhez illő hangulatzenét is biztosítunk.